top of page
Search
  • Writer's picturedenisportnet

Тениски Адидас


Всички отдавна са съгласни в единодушната си преценка, че няма нищо по-добро, по-перфектно изпипано и по-доказало се във времето от спортните облекла на престижната марка „Адидас“, в това число и тениските на концерна.

Тениските „Адидас“, които фигурират в богатия ни каталог, са с доказано качество и произход, произведени са по оригинални технологии и то от най-висококачествените материали, които се намират на пазара.

В нашия специализиран каталог ще намерите огромно многообразие от тениски на култовата марка. Тук всеки може да открие най-доброто за себе си – мъжки, дамски и детски тениски, тениски – реплика, тениски с яка или без яка, тениски с къс и дълъг ръкав.

Тениските „Адидас“ са подходящи за вашето ежедневие и се съчетават перфектно с всекидневното ви спортно-елегантно облекло. В същото време в каталога ни може да откриете тениска, подходяща за всеки един вид спорт, който практикувате – за тенис, фитнес, футбол, волейбол, хандбал, лека атлетика, ръгби или примерно бадмингтон.


Аутлет “Адидас“ предлага от класика до нови модели


При нас ще намерите както класически модели тениски „Адидас“, така и най-новите модни линии, специално замислени и изработени за сезон пролет-лято 2019. Разполагаме с всички възможни размери и разцветки както за дамите, така и за господата, които искат да се чувстват и да изглеждат добре – и на спортното игрище, и в ежедневието си.

Това, което обединява нашите артикули, е безотказно високото качество, модерните технологии, използвани в изработката, уникалните модели, квалитетните материи.




Логото на компанията винаги е символ на престиж


Високото качество на изработката е съчетано и със здрава и атрактивна щампа, която винаги придава стил на спортната ви дреха, без значение дали е по-дискретна или по-предизвикателна и натрапчива, според вкуса на всеки отделен потребител.

Трите успоредни бели линии, които отдавна са се превърнали в символ на престижната марка и в еталон за висок стандарт на живот, присъстват под една или друга форма във всички оригинални тениски „Адидас“, които са на разположение на нашите многобройни лоялни клиенти в последните години.


18 views0 comments
bottom of page