top of page
Search
  • Writer's picturedenisportnet

Оригинални спортни екипи

Да носиш оригинален спортен екип не е просто приумица - това означава все едно да облечеш своята "втора кожа".


Спортното облекло се изработва от уникална, технологично усъвършенствана материя. Тя прилепва плътно към тялото и позволява по възможно най-добър начин да се почувства всяко негово движение.

Спортните екипи представляват оригинални дрехи, които осигуряват на спортиста по-голяма издръжливост, сила, ефективност в консумацията на енергия, което от своя страна означава и по-прецизен контрол над ситуацията.


Предимства на оригиналните спортни екипи



  • подобряват съпротивлението - подкрепят мускулите, засилват движенията на спортиста, запазват и връщат енергия при разтягане и свиване на мускулите по време на физическа активност;

  • осигуряват комфорт - улесняват отделянето на влага от тялото, поддържат желаната температура на повърхността на тялото;

  • помагат за бързо възстановяване - увеличават кръвообращението, ускоряват доставката на кислород до мускулите;

  • намаляват риска от наранявания - увеличават максимално силата на движенията, минимизират умората, позволяват бързо възстановяване след най-интензивната тренировка, намаляват мускулното напрежение и минимизират риска от мускулни крампи и наранявания.

Освен във фитнес залата, спортното облекло може свободно да се носи и в ежедневието. То представлява вид оригинални дрехи, които спокойно могат да се облекат за разходка, пазаруване по магазините или среща с приятели. Съвременните спортни екипи изглеждат стилно и модно, като с оригиналния си дизайн и високо качество са подходящи както за мъже, така и за жени. Чувството за стил при носенето на спортен екип перфектно се съчетава с усещането за максимален комфорт.


Основни черти на спортните дрехи



Спортният екип е гаранция за удобство, лекота и стил. Той е подходящ за носене през всеки един сезон при различни натоварвания, защитава от травми и изглежда красиво.


Основните черти на спортните дрехи, които ги отличават от ежедневните са:

  • използването на технологични материали - мембрани, термотъкани;

  • анатомичната кройка, която осигурява комфорт и свобода на движенията - плоски шевове;

  • малкото тегло и обем - през зимата тънката термодреха топли повече от огромното пухено яке.


23 views0 comments
bottom of page